Актуални новини

Международна проява

odrin1

  На 4-ти юли 2012 г. делегация на Бургаската търговско промишлена палата, водена от нейния председател инж. Цанко Иванов, посети Одрин, Турция. Посещението бе по покана на ТПП Одрин и във връзка с откриването на регионален панаир за селскостопанска техника и преработващи машини.

  На работна среща, на която присъстваха членове на ръководството и част от екипа на БсТПП и Одринската ТПП председателите на двете палати – г-н Цанко Иванов и г-н Чемил Гюлер направиха преглед на развитието на връзките между двата региона.

odrin3  Бе отбелязана ролята на двете палати за двустранните отношения и набелязани мерки за подобряването на съвместната дейност.

  Среща бе проведена и с Генералния консул на Република България в Одрин – г-н Любомир Попов. На нея председателят на БсТПП информира Генералния консул за дейността на БсТПП в подкрепа на икономическите връзки между фирми от двете държави, а от своя страна г-н Попов разясни най-новите промени във визовия режим на България. Бяха обсъдени и мерки за улесняване на трансграничния бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *