Актуални новини

Семинар в гр. Карнобат

seminar-karnobat

Във връзка с изпълнението на Годишната програма за дейността на БсТПП, на 15.10.2009г. в гр. Карнобат бе проведен поредния семинар на тема „СТАНДАРТИТЕ GS1 В ТЪРГОВИЯТА И ЛОГИСТИКАТА”. На мероприятието, открито от кмета на общината г-н Геори Димитров, присъстваха търговски и производствени фирми от града и региона, на които бяха представени предимствата на Системата и нейните приложения. Лектор на семинара бе г-н Христо Содев.


Неговата изчерпателна презентация запозна местните производители и търговци с различни аспекти и начини на работа при внедряването на системата GS1 , както и с ползите произтичащи от членството на фирмите в Съвет GS1 България. Целта на мероприятието бе да се разяснят спецификите на стандартите GS1, и да се запознаят присъстващите с предлагания богат асортимент от продукти, приложения и услуги.

По време на дискусията бяха обсъдени редица конкретни въпроси на фирми , вече ползващи системата и на такива, които възнамеряват да я внедрят в своята работа. Целта на програмата е в рамките на югоизточния район на планиране да се обхванат фирми, потенциални членове на Системата GS1, с което да се разшири броя на потребителите на тази Система. Семинара бе организиран съвместно с Община Карнобат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *