Актуални новини

Международна конференция по въпросите на туризма

konferencia-turizam

Бургаската търговско промишлена палата взе участие в организацията и провеждането на международна конференция по въпросите на туризма, провела се на 2 и 3 октомври в гр. Одрин, Турция. В нея взеха участие организации и фирми от регионите, обхванати от програмата за трансгранично сътрудничество от двете страни на границата. На събитието присъстваха представители на местната и държавната власт от двете страни, както и новия Генерален консул на България в Одрин г-н Марков.

Основна цел на конференцията, проведена в новата сграда на ТПП Одрин, беше участниците да се запознаят със специфичните възможности за туризъм, предлагани от съответните региони. Основния доклад на бургаската делегация бе изнесен от г-н Иван Иванов – председател на БРТК. С много данни и факти той запозна присъстващите с възможностите на Бургаски регион в областта на туризма и с тенденциите за неговото развитие.

В рамките на конференцията бяха организирани и информационни щандове, на които гостите не само се запознаваха с различните възможности за туризъм но и осъществиха множество полезни контакти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *