Актуални новини

Стандартите GS1 в търговията и логистиката

gs1

През месец март се проведе поредният семинар на тема “Стандартите GS1 в търговията и логистиката”, организиран от Бургаската търговско промишлена палата. Той бе част от поредицата изнесени семинари, с които БсТПП, в съответствие със своята програма за преодоляване последствията от икономическата криза, цели да повиши информираността на бизнеса и администрацията по отношение на европейските изисквания, стандарти и добри практики в целия Бургаски регион.


След Средец и Карнобат, и община Айтос стана център на мероприятие, събрало представители на деловите среди и местната власт. В него участваха производствени и търговски фирми от града и региона, служители в общински и държавни структури, имащи отношение към местния бизнес.

Изчерпателната презентация запозна присъстващите със спецификата на Глобалните стандарти и тяхното приложение в различни аспекти от фирмената дейност. Особено внимание бе обърнато на бъдещите предизвикателства, стоящи пред българския бизнес, както и на възможните решения, базирани на системата GS1. В последвалата дискусия бяха обсъдени и конкретни проблеми, стоящи пред фирми от Айтоски регион и бяха набелязани възможни решения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *