Актуални новини

Семинар на тема “Информационните възможности на мрежата за обмен на делова информация в системата на търговско промишлените палати на Руската Федерация”

seminar-rf

На 10.11.2009г. БсТПП съвместно с Почетното консулство на Руската Федерация в Бургас организира семинар на тема “Информационните възможности на мрежата за обмен на делова информация в системата на търговско промишлените палати на Руската Федерация”.


Официални гости на мероприятието бяха г-н Златко Димитров – Зам. областен управител, Почетния консул на Руската федерация в Бургас г-н Тонко Фотев и Председателя на Представителството на търговските палати на Русия на Балканите г-н Григори Ростовски. На семинара присъстваха над 40 представители на бизнеса, местната администрация, неправителствения сектор и медиите. Възможностите за електронен обмен на данни и създаване на делови партньорства в интерактивна интернет страница бяха представени от г-жа Елена Столеренко – представител на ТПП на Русия. След презентацията на мрежата за обмен на информация на търговско – промишлените палати , присъстващите обсъдиха конкретни възможности за реализацията на съвместни бизнес проекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *