Съб07312021

Last updateВт, 25 Май 2021 8am

БсТПП

Посещение на Генералния консул на Р. Турция

turkonsul1На 02 октомври 2013 г. новоназначеният Генерален консул на Република Турция в Бургас г-н Ниязи Еврен Акйол посети Бургаската търговско промишлена палата. След посещенията си в Областна администрация и Община Бургас, г-н Акйол пожела да се запознае с най-представителната организация на бизнеса в региона.


На срещата председателят на БсТПП инж. Цанко Иванов запозна госта с повече от сто годишната история на палатата и с дейностите, които тя извършва в подкрепа на бизнеса след нейното възстановяване преди 23 години. В разговора бе подчертано доброто сътрудничество на Бургаската палата със сродни организации от Република Турция, с които не само се обменят информация и добри практики, но се осъществяват и редица проекти, финансово подкрепяни от международни иституции.
Г-н Акйол даде висока оценка на съвместните начинания на Бургаската палата с турски организации на бизнеса и изрази своята подкрепа за разширяването на деловите контакти между фирми и предприятия в трансграничните области на двете съседни страни.

turkonsul2

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo