Нед09192021

Last updateВт, 31 Авг 2021 11am

БсТПП

„Кръгла маса“ по проект „Стратегия за предприемачество и адаптация – Бизнес и иновации без граници“

krmasa1На 21 и 22.08.2013г. се проведе двудневно мероприятие по Дейност 2 на проекта – „Кръгла маса“. Участници в мероприятието бяха екипа по проекта, експертния състав на партньорите и представители на целевите групи от двата региона. Целта на Кръглата маса бе да бъдат запознати бизнесмените от различни сектори на икономиката на Бургас и Констанца с предварителните резултати от проучванията за двете области. Да се систематизира тяхното мнение и то да бъде взето под внимание при окончателното финализиране на анализите от проучванията.


През първия ден от мероприятието 21.08.2013 - представителите на целевата група от Констанца бяха запознати с икономиката на региона и проведоха срещи в гр. Созопол с представители на туристическия бранш в хотел „Селена“ – Созопол.
На 22.08.2013г. в хотел „Аква“ – Конферентна зала „Амфибия“ се проведе Кръгла маса на която бяха поканени и представители на бизнеса от Бургас и региона. Експертите от българска и румънска страна изнесоха презентации относно икономическото състояние на регионите – секторно разпределение, сравнителен анализ, икономически и финансови показатели, перспективи за развитие и др. След като изслушаха презентациите представителите на бизнеса от двата региона направиха кратки представяния на своята дейност и споделиха своите виждания относно най-перспективните отрасли в своите региони. По обстоятелствено бяха разгледани секторите туризъм за Бургаски регион и транспорт и логистика за регион Констанца.

krmasa2krmasa3krmasa4krmasa5

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo