Съб05212022

Last updateПет, 20 Май 2022 9am

Арбитражен съд

Бургаската търговско промишлена палата предлага на фирмите от града и региона дейност, свързана с решаване на техните спорове по неизпълнени договорни отношения чрез Арбитражен съд.

За улеснение на фирмите, при поява на необходимост от  завеждане на дело в АС при БТПП, те могат да получат подробна  информация от служители на Бургаската ТПП. В случай, че за фирмите е по-удобно, делата могат да бъдат разглеждани в Бургас /БсТПП/, като цялата информация по делото ще бъде съхранявана в БсТПП.

В офиса на Палатата фирмите могат да получат и пълния списък на всички действуващи към АС при БТПП арбитри, както и кратка информация за всеки от тях.

При проявен интерес или за повече информация , моля свържете се с нас на тел. : 056/810072.

Център за професионално обучение към БсТПП

Център за професионално обучение към БсТПП

тел.: 056/810072 е-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

lizenz1Центъра предлага професионално обучение и квалификация по  17 професии и специалности, както и курсове по чужди езици и компютърна грамотност. Обучителния център притежава лицензия от НАПОО № 201112892 от 20.04.2011г. Обучението е на модулен принцип с разработени програми по  желание на клиентите и с оглед задоволяване на специфичните нужди от квалификация на всеки обучаем. Центъра разполага с лицензирани бази за провеждане на теоретични и практически занятия водени от  лектори от града и региона на високо професионално ниво. Към обучителния Център на Палатата се организират и провеждат краткотрайни обучителни семинари, лекции и конференции по различни теми, отговарящи на нуждите на съвременния бизнес и нарастващите изисквания на Европейския съюз. За всяко проведено професионално обучение или преминат обучителен курс се издават съответните документи, отговарящи на Държавните образователни изисквания на МOHM.

lizenz2В БсТПП работи и клон на НЦПО в системата на БТПП който предлага обучение по повече от 60 професии, вътрешно фирмено обучение, корпоративни обучения и дистанционни обучения.

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo