Пон03302020

Last updateЧет, 13 Фев 2020 12pm

Покана от ТПП Враца

Уважаеми колеги,
приложено изпращаме покана от ТПП Враца за участие в съвместни начинания.
Vratca

Кариерен форум в Лондон, Великобритания – 07.03.2020 г.

 

В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи информация от Дирекция „Бюро по труда” – Бургас относно поредните два кариерни форуми за български граждани, пребиваващи в чужбина. Първият от тях е в Лондон и ще се проведе на 07.03.2020г, а следващия в Кьолн на 25.04.2020г.
Работодателите, които желаят да участват със свои представители на форума в Лондон могат да заявят участието си на следния линк: http://eures.bg/index.php?option=com_jem&view=event&id=4:2020-01-08-11-40-11&lang=bg, съответно и да ползват формата за регистрация като работодател или посетител. В случай, че работодателят желае да участва само с презентация /до 3 слайда/ то следва презентацията да се изпраща по електронна поща на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и/ или  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..При">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..При">При необходимост от допълнително съдействие можете да се свържете с БсТПП на тел. 056 812 007.
Приложение: официалната покана от министър Сачева зафорума в Лондон


 

Покана за участие в информационен ден в гр. Одеса, Украйна, 26 октомври 2019 г.

Покана за участие в информационен ден в гр. Одеса, Украйна, 26 октомври 2019 г.
Пълният текст

Водещ украински производител на композитни материали

В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи молба от водещ украински производител на композитни материали от стъклопласт за популяризиране на продукцията му на българския пазар.
Компанията работи на пазара на композити повече от 60 години. За дълго тя остава единственото предприятие в Украйна, което има голяма база за изследвания и разработки и произвежда продукти на основата на стъклени влакна. Високотехнологичното оборудване и пълният оперативен контрол на производството гарантират съответствие на продуктите с високи стандарти за качество. Системата за управление на качеството в предприятието е сертифицирана в съответствие с ISO 9001-2015. Една от иновативните дейности на предприятието е производството на армирани с фибростъкло профили, които успешно се използват в енергетиката, морската, железопътната и автомобилната инфраструктура, както и в различни отрасли на машиностроенето, нефтохимическата промишленост, животновъдството и градинарството, в места с висока влажност и агресивни среди.
При интерес за предоставяне на допълнителна информация можете да се свържете с нас по ел.поща на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 056 812 007."

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo