Пет06052020

Last updateПон, 25 Май 2020 4pm

Първи световни награди „Corporate Startup Stars Awards”

 

Бургаската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че Международната търговска камара – Париж, като част от партньорството си с международната консултантска фирма Mind the Bridge, и новосъздадения Център по предприемачество към МТК, организират първи световни награди „Corporate Startup Stars Awards”.
Наградите поставят акцент върху бизнес и стратегическото сътрудничество между утвърдени компании и стартъпи, което ще даде възможност на първите да правят иновации, а вторите да се разширяват. Компаниите установяват взаимноизгодни партньорства със стартиращи компании - чрез поръчки, лицензи, директни инвестиции, придобивания или други специални вътрешни програми. Оценката се формира от комисия и се основава на пакет от информация, която участващите компании представят.

Прочети още...

Търговска фирма предлага маски и предпазни облекла, внос от Турция, на приемливи цени

 

Във връзка с Пандемичните мерки срещу COVID 19 за бизнеса, предлагаме на вашето внимание нашето предложение за защитни средства, подходящи в сферата на туризма, ресторантьорство и други сфери където е необходимо да се ползват такива.

За допълнителна информация и съдействие: 056 812 007 или e-mail: secretary.bscci (a) gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Покана от ТПП Враца

Уважаеми колеги,
приложено изпращаме покана от ТПП Враца за участие в съвместни начинания.
Vratca

Кариерен форум в Лондон, Великобритания – 07.03.2020 г.

 

В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи информация от Дирекция „Бюро по труда” – Бургас относно поредните два кариерни форуми за български граждани, пребиваващи в чужбина. Първият от тях е в Лондон и ще се проведе на 07.03.2020г, а следващия в Кьолн на 25.04.2020г.
Работодателите, които желаят да участват със свои представители на форума в Лондон могат да заявят участието си на следния линк: http://eures.bg/index.php?option=com_jem&view=event&id=4:2020-01-08-11-40-11&lang=bg, съответно и да ползват формата за регистрация като работодател или посетител. В случай, че работодателят желае да участва само с презентация /до 3 слайда/ то следва презентацията да се изпраща по електронна поща на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и/ или  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..При">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..При">При необходимост от допълнително съдействие можете да се свържете с БсТПП на тел. 056 812 007.
Приложение: официалната покана от министър Сачева зафорума в Лондон


 

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo