Съб05302020

Last updateПон, 25 Май 2020 4pm

Представяме Ви

 

Виви Ритейл Дистрибюшън ЕООД (Виви Retail Distribution Ltd) е един от мащабните доставчици на картофи и лук, който ги внася на територията на Република България директно от немски ферми.
Подробности

 

Посещение на Посланика на Кралство Испания в Бургаската търговско-промишлена палата

 

Прочети още...Посланикът на Кралство Испания в България Н.Пр. г-н Алехандро Поланко проведе протоколна среща с председателя на Бургаската търговско-промишлена палата Цанко Иванов. Посещението бе част от двудневната програма на дипломата в Бургас.
Цанко Иванов изрази задоволството си от визитата и отбеляза, че през 2020 г. се навършват 110 години от началото на дипломатическите отношения между двете държави. Той представи дейността на Палатата, направи преглед на търговско-икономическите отношения и подчерта големия брой български граждани, които живеят и работят в Испания. Председателят отправи молба за предоставяне на данни за контакт с подходяща регионална палата в Испания, с която БсТПП би могла да си сътрудничи и изрази готовност за активизиране на информационния обмен с Посолството. 

Прочети още...

Отворени покани за участие в европейски проекти

Уважаеми дами и господа,
Бургаската търговско промишлена палата Ви представя възможности за кандидатстване за финансиране по европейски проекти.
https://evroprogrami.com/finansirashti-programi/op-konkurentnosposobnost/predstoyashti-programi/digitalizatsiya-na-msp/
https://evroprogrami.com/finansirashti-programi/op-konkurentnosposobnost/predstoyashti-programi/stimulirane-vnedryavaneto-na-inovatsii-v-predpriyatiyata/

 

 

Бургаската търговско-промишлена палата връчи годишните си награди за 2019-та година

 

Прочети още...Бургаската търговско-промишлена палата връчи за поредна година наградите си за високи постижения в бизнеса и обществения живот. Официални гости на събитието бяха  заместник областният управител г-н Владимир Крумов, председателят на Общински Съвет проф. д-р Севдалина Турманова, генералният консул на Р.Турция в Бургас Н.Пр. г-жа Сенем Гюзел.
В приветствието си председателят Цанко Иванов заяви, че изтичащата година е била успешна за бизнеса в Бургас. Засилени са международните връзки на Палатата, увеличен е износът, като общата стойност на износите стоки за трети страни възлиза на 2,25 млрд.евро.

Прочети още...

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo