Пон08262019

Last updateСря, 31 Юли 2019 7am

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

ПРОЗРАЧНОСТ ПРИ ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Бургаската търговско-промишлена палата (БсТПП) сдружение с нестопанска цел – частна полза в качеството си на администратор на лични данни прилага всички подходящи технически и организационни мерки, с които разполага, за да гарантира защита на Вашите права и сигурността при обработването на лични Ви данни и има задължение да Ви информира какво да очаквате, когато обработва Вашите лични данни.
Съдържание

 

Бизнес делегация до гр. Перм, Русия

 

Уважаеми дами и господа,
Бургаската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви уведоми, че срокът за включване в бизнес делегация до гр. Перм, Русия в периода 30.09 - 04.10.2019 г. е удължен до 1-ви септември 2019 г. Има и малки промени в условията. С пълния текст на актуалните програма и условия за участие в делегацията можете да се запознаете: тук
При необходимост от допълнително съдействие: 056 812 007, БсТПП

 

Покана за участие в бизнес делегация до гр. Перм, Русия

Уважаеми дами и господа,
Бургаската търговско промишлена палата Ви кани да вземете участие в бизнес делегация до гр Перм, Русия. Деловото посещение се организира от Българо-руската търговско-промишлена палата по покана на Търговско промишлена палата гр. Перм.
Датите на пътуването са 30 септември – 4 октомври2019г.
За участие в делегацията са поканени собственици и мениджъри на компании, заинтересовани от развитие на своя бизнес в партньорство с руските си колеги.
В Пермския край работят предприятия от всички сектори на икономиката: енергетика, петрол и газ, сол и сода, химия и дървена промишленост. Има иновативни разработки в областта на машиностроенето, химията, ИТ, потребителките стоки, производството на мебели, ресторантьорството, туризма и др. Пермският малък и среден бизнес активно търси нови контакти за сътрудничество.

Прочети още...

Възможност за бизнес контакт

 

Бургаската търговско-промишлена палата осъществи контакт с турска компанияпроизводител на алуминиеви профили, алуминиеви композитни панели и фотоволтаични соларни модули. Дружеството има 30 годишен опит, разполага с 65 000 m2 закрити от общо 100 000 m2 площи, 2 фабрики и 700 служители. Капацитетът за екструдиране на алуминиеви профили е 25 000 т./г., за производство на композитни панели - 1 680 000 кв.м./г., електростатично прахово боядисване - 7000 т./г., покритие на дърво - 700 т./г.

Прочети още...

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo