Пон03012021

Last updateПон, 25 Ян 2021 7am

Човешкият фактор е най-важната предпоставка за успех

 

asteria 1Астрея е лидер на пазара и към момента е най-голямата Българска консултантска компания  за подбор на персонал. Компанията е сертифицирана по стандартите ISO 9000 и OHSAS 18000. Освен с подбор на персонал компанията се занимава и с временна заетост, както и стартиране на международни компания в България. Астрея има заслуга за стъпването на Българския пазар на няколко големи международни компании, които днес са с общо над  3000 служители. Фирмата разполага с офиси в 6 града в страната – София, Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив и представителства в Благоевград, Хасково, Кърджали и Русе.


Екипът ни се състои от психолози, консултанти и експерти в областта на човешките ресурси с доказани компетенции и висок професионализъм. Ние от Aстрея ще Ви помогнем да преодолеете предизвикателствата, свързани с подбора, управлението, обучението и развитието на Вашите служители. Астрея създава решения, като влага в този процес уникалност, креативност, гъвкавост, енергия и позитивно мислене. Ние намираме точните хора на точното място. Стремим се чрез доказани бизнес стратегии и процеси да подобрим взаимодействието между хората и организацията на всичките й нива, защото човешкият фактор е основната и най-важна предпоставка за успех.

asteiria 2

 

 

 

 

 

 

 


Д-р Мая Здравкова е собственик на Астрея Човешки ресурси. Завършила е Психология, Право и Криминалистика. Има повече от 10 годишен опит в консултантския бизнес по подбор на персонала.
За допълнителна информация може да се обърнете към Бургаската търговско промишлена палата на тел. 056 812007.

 

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo