Вт10202020

Last updateСря, 08 Юли 2020 10am

Моето бъдеще като инженер е в България

 

Прочети още...Бургаската търговско промишлена палата Ви представя Дигитална Академия Хайкад (www.haycad-infotech.bg) която ще проведе 2 безплатни уебинара част от инициативата "Моето бъдеще като инженер е в България". Ще бъдат представени  2 морски университета и възможностите, които те предлагат за образование и реализация в инженерните специалности.
Тази седмица Дигитална Академия Хайкад (www.haycad-infotech.bg) ще Ви представи 2 морски университета в рамките на 2 безплатни уебинара част от инициативата "Моето бъдеще като инженер е в България":

Прочети още...

Среща на бизнеса с местната власт в регион Бургас

 

Капитал организира среща на бизнеса с местната власт в регион Бургас, която ще се проведе на 2 юли в хотел Приморец.
Дискусията може да се следи  от 10:30 ч. онлайн, на сайта на Капитал, както и във Фейсбук страницата на вестника. Всички регистрирани участници ще получат линк към прякото излъчване преди датата на провеждане на срещата.
"Капитал Градове" е платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове на България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и дискусии с бизнеса и местната власт.

Прочети още...

Представяне на програмата на Европейската банка за възстановяване и развитие в помощ на МСП – безплатно онлайн, 30.06.2020 г.

 Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) продължава своята безплатна онлайн програма за онлайн обучения и съвети в подкрепа на микро, малки и средни компании (МСП), изправени пред икономическия ефект от коронавирус пандемията.
Програмата на ЕБВР, под надслов „Ноу-хау за … по време на криза“, обединява важна информация в централизиран хъб, където предприемачите могат да получат практическа помощ, включително обучителни материали и съвети за справяне с кризата от ключови индустриални експерти.
Платформата също така предлага местна информация за финансова подкрепа, налична от правителствата и банките в 30 от икономиките, в които ЕБВР инвестира.

Прочети още...

Посещение на делегация от Посолство на Ислямска република Пакистан

 

Прочети още...Делегация от Посолството на Ислямска република Пакистан, водена от временно управляващия Посолството г-н Маруан Алекс Аийаш посети Бургаската търговско-промишлена палата.
Председателят Цанко Иванов запозна гостите с историята и дейността на БсТПП. Той направи обзор на отношенията между Палатата и Посолството и преглед на търговско-икономическите отношения между България и Пакистан. Стана ясно, че 2008 г. бележи връх в стокообмена на стойност 130,2 млн.щ.д. с положително салдо за нашата страна. От 2014 г. досега салдото за България е трайно отрицателно, а стокообменът за изминалата година се равнява на 41,2 млн.щ.д.

Прочети още...

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo