Сря01222020

Last updateЧет, 16 Ян 2020 11am

Отворени покани за участие в европейски проекти

Уважаеми дами и господа,
Бургаската търговско промишлена палата Ви представя възможности за кандидатстване за финансиране по европейски проекти.
https://evroprogrami.com/finansirashti-programi/op-konkurentnosposobnost/predstoyashti-programi/digitalizatsiya-na-msp/
https://evroprogrami.com/finansirashti-programi/op-konkurentnosposobnost/predstoyashti-programi/stimulirane-vnedryavaneto-na-inovatsii-v-predpriyatiyata/

 

 

Бургаската търговско-промишлена палата връчи годишните си награди за 2019-та година

 

Прочети още...Бургаската търговско-промишлена палата връчи за поредна година наградите си за високи постижения в бизнеса и обществения живот. Официални гости на събитието бяха  заместник областният управител г-н Владимир Крумов, председателят на Общински Съвет проф. д-р Севдалина Турманова, генералният консул на Р.Турция в Бургас Н.Пр. г-жа Сенем Гюзел.
В приветствието си председателят Цанко Иванов заяви, че изтичащата година е била успешна за бизнеса в Бургас. Засилени са международните връзки на Палатата, увеличен е износът, като общата стойност на износите стоки за трети страни възлиза на 2,25 млрд.евро.

Прочети още...

Генералният консул на Р.Турция в Бургас посети Бургаската търговско-промишлена палата

Прочети още...Генералният консул на Република Турция в Бургас г-жа Сенем Гюзел се срещна с председателя на Бургаската търговско-промишлена палата Цанко Иванов. По време на визитата бяха обсъдени предложения за съвместна работа в посока укрепване на търговско-икономическите връзки между двете страни.
Госпожа Гюзел определи настоящите отношения между лидерите на двете държави като много близки и изрази готовност да използва този „попътен вятър” в работата си за укрепване на сътрудничеството във всички сфери на обществения живот, включително за повишаване на стокообмена и привличане на инвеститори в Бургас.

Прочети още...

Събитие, организирано от клуба на жените в бизнеса към БсТПП

 

Прочети още...Клубът на жените в бизнеса към БсТПП проведе предколедна среща с участието на председателят на бургаския общински съвет проф.Турманова. Като приоритети в рамките на мандата тя посочи образованието, науката и иновациите, здравеопазването и социалните политики - ресори, в които е работила дълго време и на предходния си пост като заместник областен управител. Стана ясно, че съставът на комисиите в местния парламент е обновен и броят им е нараснал до 18, давайки възможност на всеки общински съветник с подходяща експертиза да се включи в поне 3 от тях.

Прочети още...

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo