Вт03192019

Last updateСря, 27 Фев 2019 3pm

Годишните награди на Бургаската палата за 2018 г.

 

Прочети още...За 28-и път Бургаската търговско-промишлена палата раздаде своите годишни награди – статуетката „Порив“, дело на изтъкнатия бургаски скулптор Атанас Стоянов, дипломи и грамоти на фирми и личности, активно съдействали за икономическия растеж в региона и града. Събитието е логичен завършек на активната дейност, която Палатата развива през годината, а наградите са очаквано признание за най-добрите в бизнеса.
Гости на награждаването бяха областният управител Вълчо Чолаков,Димитър Николов – кмет на Община Бургас, генералният консул на Република Турция в Бургас Нурай Иньонтепе. Присъстваха още кметове на общини, почетни консули, управители на фирми и организации от града и региона, представители на бургаските висши учебни заведения, училища и професионални гимназии и др.

Прочети още...

Украинско-български бизнес форум

 

Прочети още...На 27.11.2018 г. в „Гранд хотел и СПА Приморец” в Бургас се проведе Украинско-български бизнес форум, организиран от Посолството на Украйна в България със съдействието на Българо-украинска индустриална камара и Бургаска търговско-промишлена палата.
В уводното си слово съветникът по икономическите въпроси към Посолството на Украйна Рустам Аждар изказа благодарност на съорганизаторите на форума и направи преглед на българо-украинските търговско-икономически отношения, туристическия обмен между двете държави и текущите инфраструктурни проекти в Украйна.
Областният управител Вълчо Чолаков приветства инициативата за провеждането на форума, информира за разработването на пътна карта за инвеститорите в областта и увери, че както той, така и кметове на тринадесетте бургаски общини са на разположение за оказване на съдействие на всички, желаещи да стартират бизнес в Бургас.

Прочети още...

Критерии за номиниране на фирми и организации във връзка с годишните награди на БсТПП за 2018г.

 

Прочети още...Уважаеми дами и господа,
За пореден път Бургаската търговско-промишлена палата ще връчи своите годишни награди в тържествена обстановка преди Коледните празници.
Предлагаме на Вашето внимание следните критерии за номиниране на фирми и организации от града и региона във връзка с присъждане на годишните награди на Бургаската палата за 2018 г.:
  1. Фирми,организации, институции и учебни заведения с принос към дейността на ТПП Бургас взели активно участие в изпълнението на Годишната програма.
  2. Утвърдени фирми и организации с принос за развитието на регионалната икономика.

Прочети още...

Новоназначеният Посланик на Република Беларус на посещение в БсТПП

 Прочети още...Извънредният и пълномощен посланик на Република Беларус у нас Александр Лукашевич проведе първа опознавателна среща с председателя на Бургаската търговско-промишлена палата Цанко Ивнов. В срещата участваха почетният консул на Р.Беларус в България Атанас Попов, Олег Белов – съветник към Посолството, членове на ръководството и екипа на Палатата.
Председателят Иванов изтъкна традиционно добрите отношения на БсТПП с Посолство и с Почетния консул на Беларус и представи дейността на Палатата.

Прочети още...

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo