Чет09192019

Last updateСря, 11 Сеп 2019 7am

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 ПРОЗРАЧНОСТ ПРИ ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Бургаската търговско-промишлена палата (БсТПП) сдружение с нестопанска цел – частна полза в качеството си на администратор на лични данни прилага всички подходящи технически и организационни мерки, с които разполага, за да гарантира защита на Вашите права и сигурността при обработването на лични Ви данни и има задължение да Ви информира какво да очаквате, когато обработва Вашите лични данни.
Съдържание

 

Предстоящи двустранни бизнес срещи Match4Industry в Коджаели

 

Прочети още...В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи информация от Enterprise Europe Network към БТПП  относно предстоящото осмо провеждане на двустранни бизнес срещи Match4Industry на 6 и 7 ноември 2019 г. в  Коджаели, Турция. Срещите ще се проведат в рамките на едно от най-големите изложения за промишленост и технологии в Турция – SANTEK. Организатори на събитието са ABIGEM East Marmara и Индустриална камара – Коджаели.
Събитието е подходящо за купувачи и дистрибутори, осъществяващи дейност в следните сфери: автомобилен сектор; химическа индустрия; строителство и строителни материали; електроника; енергиен отрасъл; околна среда; информационни и комуникационни технологии; металообработваща промишленост; машини; пластмасови изделия и каучук; автомобилни гуми.
Компаниите от България, заявили желание за участие в двустранните срещи, ще получат следните безплатни услуги: трансфер от летището до хотели и от хотела до мястото на брокерското събитие, преводачески услуги (от турски на английски и обратно), обяд, напитки и вечеря.

Прочети още...

Покана за участие в Кариерен форум за българи в Кралство Нидерландия, 5 октомври 2019 г., гр. Хага

 Прочети още...Бургаската търговско-промишлена палата информира, че на 5 октомври Министерството на труда и социалната политика и Посолството на Република България в Кралство Нидерландия, в партньорство със сдружение „Български кариерен форум“ организират Кариерен форум за българи в Нидерландия. 
Кариерното изложение се осъществява за първи път в Нидерландия и е част от поредица форуми в чужбина за мотивиране и привличане на български граждани, учащи и живеещи в чужбина да намерят своята професионална реализация в България.
По време на събитието в Хага младите хора ще имат възможност да осъществят директен контакт с присъстващите български фирми-изложители и да се запознаят с предлаганите от тях работни места в България.

Прочети още...

Бизнес делегация до гр. Перм, Русия

 

Уважаеми дами и господа,
Бургаската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви уведоми, че срокът за включване в бизнес делегация до гр. Перм, Русия в периода 30.09 - 04.10.2019 г. е удължен до 1-ви септември 2019 г. Има и малки промени в условията. С пълния текст на актуалните програма и условия за участие в делегацията можете да се запознаете: тук
При необходимост от допълнително съдействие: 056 812 007, БсТПП

 

Партньори

sfautolemna1galsevan3szb2mastoplivo